fbpx

Pipsa Hirvonen

Olen Fysioterapeutti (AMK) 2019, lähdin heti perusopintojen jälkeen jatkamaan opiskeluja eläinten fysioterapian täydennysopintoihin. Eläinfysioterapeutiksi olen valmistunut 2021.

Aikaisemmin olen mm. työskennellyt hoitajana hevosklinikalla ja opiskellut hevoshierontaa. Lisäksi olen tehnyt hyvin monipuolisesti eri aloilla työtä. Eläimet ovat aina kuuluneet elämääni joko työn tai yksityiselämän kautta.

Päätös fysioterapian ja eläinfysioterapian opinnoista syntyi halusta oppia lisää. Samanaikaisesti myös kiinnostus kehittyä omalla uralla ja työskennellä eläinten hyvinvoinnin puolesta kasvoi.

Olen kiinnostunut eläinten käyttäytymisestä ja toivoisinkin ihmisten pysähtyvän useammin miettimään eläimen käytöstä ja miksi se käyttäytyy niin kuin käyttäytyy.

Kohtaan kunkin eläimen ja omistajan aina yksilöllisesti. Mikäli mahdollista, terapia toteutetaan eläimen ehdoilla ja mahdollisimman miellyttävällä tavalla, mutta kuitenkin tehokkaasti.

Työssäni noudatan aina parasta mahdollista saatavilla olevaa tutkittua tietoa ja sovellan sitä parhaani mukaan käytäntöön.

Nähdään vastaanotolla!

*Toimiaksesi eläinfysioterapeuttina, sinun tulee ensin opiskella ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi (3,5v), minkä jälkeen voit pyrkiä opiskelemaan eläinfysioterapian täydennysopintoja. Niiden kesto on 1,5vuotta ja Suomessa koulutusta ainoana järjestää Satakunnan ammattikorkeakoulu Porissa.

Lue lisää eläinfysioterapiasta

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial